O nama

FOTISI je fotografski duo, sa više godina iskustva, još više talenta i gomilom dobre Fuji opreme. Naš pristup nije komercijalan i radimo art i kreativnu fotografiju, uz visokoprofesionalni post-processing/obradu fotografija u Adobe Lightoom i Photoshop programima.

Next

Šta sve radimo

Od portreta, porodičnih, rođendana, fashion i clubbing fotografija, fotografija proizvoda za online prezentacije i kataloge...

  • Portreti

  • Porodične

  • Proizvodi

  • Clubbing

Specijalan dodatak - websajt

U zavisnosti od vrste i obima usluge koju budete odabrali, od NS Foto dobijate (ukoliko želite) i websajt sa 30-50 fotografija po Vašem izboru.
Nema više potrebe deliti, slati i uploadovati, komplikovati pokazivanje Vaših fotografija. Jednim klikom moći ćete da ih pokažete svima kojima želite. POTPUNO BESPLATNO!

Next

I dok razmišljate koga odabrati...

....radije nas kontaktirajte. Jasan dogovor je važan, a mi ćemo rado popričati sa Vama, telefonom, Skype-om ili negde uz kafu. Neki momenti se ne mogu vratiti, i zato treba sve isplanirati, definisati, dogovoriti i upoznati se. Naš pristup nije samo poslovni, sve što radimo, radimo od srca i potpuno razumevanje potreba klijenata.

Cena po započetom satu je 35e, a za detaljan dogovor pozovite na telefon ili Viber
065 5519 088

ili pošaljite upit preko kontakt forme ispod. Potrudićemo se da Vam odgovorimo u najkraćem roku.

Next